Faktum Faktura 5 lanceres i Danmark

Faktum Faktura – nu også i Danmark!

Nu er Faktum Faktura endelig blevet lanceret i en dansk udgave. Vi bygger videre på successen i både Norge, Sverige, Tyskland, Storbritannien, Spanien og Holland – og nu er turen så kommet til Danmark. Den danske udgave er tilpasset det typiske lille og mellemstore danske firmas behov for at skrive tilbud, ordrebekræftelser, fakturaer, pakkesedler og rykkere.

Med dig i centrum

Faktum Faktura bygger på mange års erfaring med fakturering hos små og mellemstore virksomheder – primært i Norden. Siden lanceringen af den første udgave i Norge, er programmet blevet en successhistorie. Løbende tilbagemeldinger, samarbejde med kunderne og fokus på brugervenlighed og enkelthed har efterhånden ført til et modent produkt, som vi er stolte af at kunne præsentere for det danske marked.

Den nye version 5 af Faktum Faktura byder på mange nye og spændende nyheder. Noget af det mest interessante, er understøttelse for flere typer af dokumenter (tilbud, ordrebekræftelser mm.), flere forskellige fakturaskabeloner og en forbedret dokumentoversigt.

For at komme i gang med den nye version, download installationen her.