Flytning til ny PC

Jeg har fået ny PC – hvordan flytter jeg Faktum Faktura over?

Først skal du hente og installere Faktum Faktura på den nye computer (klik her).

Før programmet startes op for første gang, skal du kopiere databasen med dine fakturadata over fra den gamle PC:

1. Databasefilen hedder Faktum Faktura Databasen.ffda og findes i en mappe ved navn Faktum under Mine Dokumenter (eller bare “Dokumenter”).

2. Kopier denne fil og læg den i den tilsvarende mappe på den anden computer (du kan f.eks. bruge en USB-nøgle til at overføre filen mellem computerne).

3. Start Faktum Faktura vha. linket på skrivebordet eller startmenuen.

4. Du vil nu få valget mellem at oprette en ny database eller bruge en eksisterende. Vælg at du vil bruge en eksisterende database.

5. Find frem til filen du lige har kopieret over – den ligger typisk under Mine Dokumenter\Faktum, markér den og klik OK.

Du burde nu se alle dine gamle fakturaer, kunder osv. Hvis dette mod formodning ikke skulle være tilfældet, kan du prøve først at afslutte Faktum Faktura, højreklikke på databasefilen du har kopieret over, og vælge Brug som standard database i Faktum Faktura. Start så programmet op igen.

Har du brug for yderligere hjælp, kan du sende en e-mail til support.