Opsætning på ny PC uden backup

Jeg har mistet mine backup filer – hvordan får jeg min licens over på en ny PC?

Download og installér Faktum Faktura på din nye PC ved at klikke her: Download

Når programmet starter op første gang, vil du blive spurgt om du er førstegangsbruger på PC’en eller om du har en eksisterende database. Vælg Førstegangsbruger og tryk OK.

Når programmet er startet, vil dialogen Nyt firma komme op:

Tryk på Næste.

Du vil nu blive spurgt om at udfylde din e-mail adresse:

Udfyld din e-mail adresse. Vigtigt! Brug samme e-mail adresse som den du brugte, da du registrerede din licens. Tryk på Næste.

For at bekræfte din identitet, vil der nu blive sendt en automatisk mail til din e-mail adresse med en engangskode du skal indtaste:

Gå til din e-mail indbakke, vent på en mail fra os med engangskoden, indtast koden i Adgangskode feltet, og tryk på Næste.

Du har nu gen-aktiveret din licens på den nye PC.