Backup af databasen

Hvordan tager jeg backup af databasen?

Faktum Faktura har en indbygget backupfunktion som kan konfigurere under menuen Indstillinger – Generelt – Backup i programmet. Som standard, bliver du spurgt om at tage en backupkopi hver gang du afslutter programmet, og backupfilen lægges i mappen Dokumenter\Faktum\Backup.

For at genoprette en backupkopi, kan du dobbeltklikke på den backupfil du ønsker at genoprette.

For bedst muligt at sikre mod harddiskfejl, systemnedbrud og tyveri, bør du jævnligt kopiere backupfilerne over på et eksternt medie – f.eks. en ekstern harddisk, CD/DVD, USB-nøgle eller lignende.